Cartier horloges – de top 5 Cartier horloge modellen

Cartier is de bekende sieraden bedrijf dat in 1847 werd opgericht door Louis-Francois Cartier. Zakhorloges waren het uurwerk van de keuze voor velen in deze vroege periode van Cartier. Cartier geproduceerd van hoge kwaliteit mechanische zakhorloges voor vele jaren. Het was niet tot 1904, toen Louis Cartier (de kleinzoon van de oprichter) ontwierp de eerste mannen polshorloge. Dit polshorloge is zeer vergelijkbaar met de horloges die vandaag de dag worden gedragen.

Cartier-Watches

Over de tussenliggende decennia heeft Cartier veel geliefde en kwalitatief hoogwaardige horloges geproduceerd. Vijf van de meest populaire Cartier horloge modellen zijn de Santos, Roadster, Tank, Pasha, en Ballon Bleu.

De Cartier Santos horloge is alleen het horloge-model, dat voor het eerst werd geproduceerd door Cartier in 1904 Het horloge is ontworpen voor de Braziliaanse vliegenier Alberto Santos-Dumont. Santos-Dumont problemen gehad het hanteren van een zakhorloge, terwijl tijdens de vlucht. Louis Cartier produceerde een plat horloge met een vierkante bezel. Het horloge was een hit met Santos-Dumont, en heeft nog steeds een populaire horloge tot op de huidige tijd.

De Cartier Roadster horloge werd in 2001 geïntroduceerd Het ontwerp van de Roadster is geïnspireerd op de automotive wereld. Dit is een sportief horloge dat het gevoel van kracht en prestaties vertoont. De Roadster heeft een tonneau (langwerpig vat) vormige gezicht met een kroon die eruit ziet als een turbine.

De Cartier Tank werd in 1917 op de markt gebracht De tank heeft een elegante look gecreëerd door het integreren van de rechthoekige kast met het horloge armband. Het horloge is voorzien van gladde randen en afgeronde hoeken. De Cartier Tank horloge is populair met top beroemdheden al tientallen jaren door zijn moderne en modieuze look. Het blijft vandaag de dag een van de beste Cartier horloges.

De Cartier Pasha werd oorspronkelijk ontworpen en geproduceerd in 1933 Het horloge is gemaakt voor de Pasha van Marrakech, die verzocht om een horloge te produceren die geschikt zijn om te zwemmen was. Vanwege dit verzoek, de Pasha was een van de eerste waterbestendige horloges ooit geproduceerd. Ook al is het voor het eerst werd geproduceerd decennia geleden, de Pasha behoudt een strakke vormgeving en een moderne look met een prachtige ronde wijzerplaat die is populair vandaag de dag.

De Cartier Ballon Bleu horloge model werd geïntroduceerd in 2007 Dit prachtige horloge heeft een ronde wijzerplaat, doorspekt met een blauwe saffier cabochon op de kruin van een aantal modellen. De blauwe zwaard-vormige wijzers en Romeinse cijfers markeren deze verfijnde horloge. Een van de meest opvallende modellen is de Cartier Ballon Bleu Flying Tourbillon die is ontworpen zodat het uurwerk van de effecten van de zwaartekracht zal tegengaan.

Cartier horloges zijn zeer wenselijk horloges voor decennia. Het mooie ontwerp, hoogwaardige materialen en het vakmanschap van elke Cartier horloge maken de Cartier Santos, Roadster, Tank, Pasha en Ballon Bleu horloges zeer gewild vandaag ook.