Hoe om fantastische kijken in een vintage stijl jurk

Er wordt vaak gezegd dat sommige kleding gaat nooit uit de mode en deze verklaring geldt in het bijzonder in het geval van een vintage stijl jurk. Opties van vandaag naadloos moderne stoffen die gemakkelijk te verzorgen met een look die kenmerkend uit het verleden zijn. Het is gemakkelijk om jurken voor elk seizoen vinden, als goed.

vintage-style

Het kiezen van de pasvorm

Kleren die goed passen vlakker uw lichaam, en u ook helpen zich zekerder voelen. Voordat u begint met winkelen, iemand helpen uw lichaam zorgvuldig te meten, zodat je weet hoe je iets dat prettig vindt. Bovendien, als je eenmaal weet de afmetingen van je lichaam dat je kunt winkelen voor een vintage stijl jurk overal, of je nu in een fysieke winkel of een website. Als je een beetje inspiratie nodig hebt, probeer dan een ontwerp met een ingerichte taille en vloeiende knielange rok. Zelfs als je nog steeds experimenteren met de aard van de stijlen die je het beste bevalt, is dit een bijna universeel aantrekkelijk, en kan worden aangekleed of omlaag, afhankelijk van de gelegenheid. Maak de look af met een paar schattige lederen flats en neutraal gekleurde panty’s.

jazz-up van uw stijl jurk met accessoires

Mode-accessoires helpen u uw persoonlijkheid te brengen naar de voorgrond. Echter, als het gaat om een vintage stijl jurk en accessoires, bedenk dan dat minder meer is. Cultiveren klassieke elegantie door te trekken langer haar af van de nek en zet deze met een mooie speld. Kortere stijlen ziet er geweldig uit wanneer vergezeld van een clip-on op stof bloem. Draag hem net iets boven een oor voor een feestelijke afwerking in elk seizoen. Een string van parels rond de nek is een voortdurend zoete manier om aandacht te trekken, en dit accessoire handig benadrukt de aantrekkingskracht van uw vintage stijl jurk, ook. De romige tint van parels complimenteert zowel lichte als donkere huidskleur, waardoor accessorising bijna moeiteloos. Ervoor kiezen om de pols te kaal, of schuif op een bijpassende string van parels aan je uiterlijk samenhangend en gepolijst te houden.

Als u nodig hebt om een ​​handtas te dragen, het is niet nodig om een dat je jurk past perfect vinden. Gewoon op zoek naar een in een aanvulling schaduw voor geweldige resultaten. Om je outfit trouw blijven aan tijdperken van het verleden, zoeken naar iets dat je kan dragen onder je arm of rond je pols. Als u een beetje extra opslagruimte nodig hebt, meng dingen een beetje en breng een modern tintje aan uw vintage stijl jurk met een grotere tas zoals een crossbody handtas.

Het dragen van een vintage stijl jurk vraagt ​​om een ​​allesomvattende aanpak. Na de afwikkeling op de meest geschikte cut, Accessorize met vette ernst voor een mooi resultaat.