Hoe te gevlochten armbanden maken

il_570xN.387645238_2ps6

Gevlochten armbanden zijn een van de beste armbanden die je moet hebben. Het goede ding met hen is dat ze niet alleen elegant uit, maar ook makkelijk te maken. Als u geïnteresseerd bent in het maken van hen, hier is hoe om te gaan over:

Hoe maak je een gevlochten armband maken

Het eerste wat je moet doen is om drie onderdelen van het materiaal dat u wilt een armband van te maken te snijden. Het materiaal kan een garen, draad, leer of Shoestring zijn. Voor ideale resultaten moet u ervoor zorgen dat de strengen zijn van verschillende kleuren die samen goed uitzien. Zo kunt u kiezen voor rood, wit en geel.

U moet de strengen samen te binden door koppelverkoop een knoop aan de bovenkant van de streng, terwijl het verlaten van een één centimeter van materiaal boven de knoop.

Voor u gemakkelijk te vlechten de armbanden, moet u ervoor zorgen dat de strengen zijn lang genoeg. Om de armband te verankeren, moet je tape de korte losse uiteinden van de strengen aan het tafelblad. U kunt ook tape de losse eindjes aan de rand van een bureau.

U moet dan vlecht de armband door het scheiden van de strengen in drie groepen: links, rechts en centrum. Je moet de juiste streng links streng bewegen over het midden streng en vervolgens over de juiste is. Door dit te doen zal je het centrum streng naar de rechterzijde verplaatst. U moet doorgaan met het vlechten tot slechts een paar centimeter van de streng wordt gelaten.

Na het voltooien van dit te doen moet je een knoop aan het einde van de vlecht en untape de armband. Als u wilt de armband te bevestigen, kunt u de losse eindjes aan elkaar te knopen.

Hoe je andere gevlochten armbanden maken

Er zijn vele andere gevlochten eenheden die u kunt maken. Zo kunt u een kralen eenheid te maken door het vlechten van katoen strijkers tijdens het toevoegen van kralen langs de weg.

Er zijn ook gevlochten wrap touw armbanden die je kunt maken door de verpakking van twee strengen van het touw of garen ongeveer een derde streng en het maken van een armband van hen.

U kunt ook een gevlochten papieren eenheid te maken door simpelweg het vlechten van drie dikke stroken papier in plaats van een string.

Als u op een geavanceerde manier, kunt u een add-on gevlochten armband te maken. Hier begin je met het vlechten van drie onderdelen van strijkers en voeg meer als je verder vlechten.

conclusie

Dit zijn de stappen die u moet volgen bij het maken van een gevlochten armband. Als u niet beschikt over de nodige vaardigheden, moet u overwegen het kopen van de eenheden van een gerenommeerde winkel.